19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Виспівує "Червону руту" в прямих ефірах: де зараз і чим займається зрадниця Оксана Байрак
Виспівує "Червону руту" в прямих ефірах: де зараз і чим займається зрадниця Оксана Байрак

Виспівує "Червону руту" в прямих ефірах: де зараз і чим займається зрадниця Оксана Байрак

Тому вже тоді її позиція була очевидною для всіх розсудливих людей. Читайте у матеріалі Кіно 24, де зараз скандальна режисерка і що каже про свій "патріотизм".

Де зараз Оксана Байрак

Запроданка Оксана Байрак, яка відома своїми проросійськими поглядами, зрадила Україну. Ще до початку повномасштабної війни вона була відома своїми скандальними висловлюваннями на підтримку Путіна, а під час російського вторгнення в Україну взагалі висловила підтримку окупантам. Попри це, вона продовжувала перебувати в країні та публікувала фото, відзначаючи Одеську область.

Однак, як виявилося, Байрак вже давно виїхала до Росії. На своїх закритих від українців сторінках у соціальних мережах вона хизується своїми прогулянками по Санкт-Петербургу та обіймами з актором-путіністом Антоном Батирєвим.


Оксана Байрак зрадила Україну / Скриншот Kulturnaya_Prachechnaya

Зараз запроданка зізнається у коханні "найкрасивішому і найстійкішому місту у Всесвіті" російському "Пітеру". А також займається роботою над восьмисерійною російською мелодрамою під назвою "Дождь на исходе лета".

У переліку команди фігурує ім'я Оксани Байрак, проте з невідомих причин вона зазначена як Фрося Касьян. Користувачі мережі жартували, що режисерка працює "під прикриттям".

Байрак заявила, що вона – найбільша патріотка своєї країни

Під час прямого ефіру в інстаграмі, Байрак заявила, що "обов'язково повернеться до Одеси", де перебувала на початку великої війни. Вона чомусь переконана, що в Києві її зустрінуть з відкритими обіймами.

Я не лише з України. Я – українка! Зазначу, що я вважаю себе найбільшою патріоткою!
– відзначила зрадниця.

Оксана Байрак згадала про Україну: дивіться відео онлайн

На зауваження обурених українців, які зазначили Байрак, що вона тут нікому не потрібна, вона відповіла, назвавши їх тими, хто "знехтував країною". А на запитання, чи режисерка родом України, вона раптово заспівала "Червону руту".

Теги по теме
Кино Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом