Дисплей і батарея від флагмана: розкрито дизайн бюджетного iPhone SE4
Дисплей і батарея від флагмана: розкрито дизайн бюджетного iPhone SE4

Дисплей і батарея від флагмана: розкрито дизайн бюджетного iPhone SE4

Інсайдери розкрили дизайн майбутнього бюджетника iPhone SE4. Як виявилося, дешева версія флагмана отримає дизайн від iPhone 14, який вважається одним із найвдаліших у лінійці.

Розкрито дизайн бюджетного iPhone SE4

Так, дизайн було розкрито завдяки фото від інсайдерів “бовванця” для створення корпусу смартфона. Завдяки макету можна побачити гостроту кутів, форми і розташування камери.

Очікується, що дисплей буде OLED – вперше для лінійки бюджетників від Apple. Панелі для смартфона постачатиме компанія BOE, і екран буде ідентичний компоненту від iPhone 14 з широким вирізом і FaceID. Навіть батарея буде взята з iPhone 14.

Зараз дивляться

Що стосується загального дизайну, то iPhone SE4 має набагато сучасніший вигляд, ніж його попередник, якого представили у 2022 році. Попередня модель стала останньою в лінійці смартфонів з технологією TouchID – навіть планшети iPad вже перейшли на FaceID.

Камеру також замінять під сучасні вимоги користувачів, але подробиць поки що немає.

Відомо, що нова модель може з’явитися в продажу в 2025 році, хоч і спочатку смартфон хотіли представити наприкінці 2024 року, після виходу iPhone 16.

До речі, інсайдери розкрили дизайн iPhone 16 ще за пів року до виходу. Флагман отримає додаткову кнопку, якою можна буде блискавично виконувати низку дій. Очікується, що і розташування камер стане вертикальним, щоб зручно працювати з гарнітурою Apple Vision Pro.

Теги по теме
Apple
Источник материала
Поделиться сюжетом