Хотіла б попросити вибачення: Соловій про Вакарчука, Жадана та нові стосунки
Хотіла б попросити вибачення: Соловій про Вакарчука, Жадана та нові стосунки

Хотіла б попросити вибачення: Соловій про Вакарчука, Жадана та нові стосунки

Українська співачка Христина Соловій зізналася, що не спілкується зі своїм колишнім продюсером Святославом Вакарчуком та екскоханим Сергієм Жаданом.

Що Соловій сказала про Вакарчука і Жадана

Співачка не вважає, що в інтерв’ю Маші Єфросиніній образила Вакарчука чи Жадана.

– Нікого я не образила, просто я ніколи не розмовляла на ці теми. Ну я справді не спілкуюсь зі Святославом і це не за моєї ініціативи. Ну з Жаданом теж уже не спілкуюсь. Мені було важливо публічно, щоб припинилися ці розмови про мої стосунки з Жаданом, тому що вони закінчились. В мене інші стосунки, – сказала Соловій.

Водночас артистка хотіла б попросити вибачення у Вакарчука за свої різкі висловлювання.

Зараз дивляться

– Мені здається, що на початку я була в нього закохана, як всі з його команди. Це більше, не як в чоловіка, а як в особистість. Він дуже сильна особистість. Він захоплює, вміє це робити. Хотіла б попросити у нього вибачення за свої різкі висловлювання. Хотілось би, щоб він поставив себе на моє місце. І зрозумів, що я не мала на увазі нічого, що могло б його образити. Але він цього не відчує. Ми вже це проходили, – сказала Христина.

Чим займається новий коханий Христини Соловій

Співачка не стала ділитися подробицями особистого житття, однак зізналась, що її новий коханий – військовослужбовець.

Відповідаючи на запитання про те, чи готова Христина створювати родину та народжувати дітей, вона сказала: В рочків 35. Думаю, це мій максимум.

Раніше Христина Соловій вперше підтвердила, що мала стосунки з Сергієм Жаданом. Їхній роман почав зароджуватися, коли письменник ще був одруженим.

Зрештою ініціатором розриву стосунків стала Соловій, адже вона закохалася в іншого чоловіка. Через болісний розрив співачка досі приймає антидеприсанти.

Фото: скриншот з YouTube-каналу Люкс ФМ

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом