19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зрадниця Оксана Байрак збирається до України та співає "Червону руту"
Зрадниця Оксана Байрак збирається до України та співає "Червону руту"

Зрадниця Оксана Байрак збирається до України та співає "Червону руту"

Оксана Байрак народилася і виросла у Сімферополі, а потім навчалася та проживала в Києві. Протягом кар'єри вона співпрацювала головним чином з російськими акторами і часто перебувала в Росії.

Однак відома своїми проросійськими поглядами, вона зрадила Україну, висловлюючи підтримку Путіну ще до початку війни та під час російського вторгнення в Україну.

Ефір Оксани Байрак. Фото: скрін відео

Вона продовжувала перебувати в країні та публікувати фото, відзначаючи Одеську область, але виявилося, що вже давно виїхала до Росії. У соціальних мережах вона показує свої прогулянки по Санкт-Петербургу та обійми з актором-путіністом.

"Я не лише з України. Я – українка! Зазначу, що я вважаю себе найбільшою патріоткою!" – відзначила зрадниця.

Вона заявляє, що кохає "найкрасивіше і найстійкіше місто у Всесвіті" – Петербург, і займається роботою над російською мелодрамою.

Оксана Байрак, instagram.com/ksanabayrak

На запитання, чи повернеться вона до України, вона відповідає позитивно, переконана, що її зустрінуть з відкритими обіймами, називаючи себе найбільшою патріоткою своєї країни.

Однак обурені українці, які вказали на її зрадництво, вона називає тими, хто "знехтував країною", і раптом заспівала "Червону руту", відповідаючи на питання про своє походження з України.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі стала "Машею" без ведмедя на радість окупантам

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, син путініста Івана "Гойди" Охлобистіна пішов воювати проти українців

Источник материала
Поделиться сюжетом