Алла Мазур розповіла про новий майданчик для обміну думками з глядачами: «Всі найцікавіші репортажі знайти буде легше»
Алла Мазур розповіла про новий майданчик для обміну думками з глядачами: «Всі найцікавіші репортажі знайти буде легше»

Алла Мазур розповіла про новий майданчик для обміну думками з глядачами: «Всі найцікавіші репортажі знайти буде легше»

Де і коли дивитися інформаційно-аналітичну програму «ТСН-Тиждень з Аллою Мазур.

Телеведуча Алла Мазур звернулась до глядачів та прихильників і повідомила про те, що пряма трансляція інформаційно-аналітичної програми «ТСН-Тиждень» відбуватиметься не тільки на каналі 1+1 Марафон, а і на ютуб-каналі «ТСН-Тижня». Кожну другу неділю о 20:00. На цій же сторінці відтепер доступні усі випуски «ТСН-Тижня», і окремо найцікавіші сюжети і репортажі, які можна переглянути у зручний для себе час.

«Закипають думки і емоції від того, що відбувається? Маємо тепер ще один майданчик, де можемо ними обмінятися. Пряма трансляція наших ефірів буде і на ютуб-сторінці Тижня.  Все, що зачепило вас – можемо обговорити прямо там. Це такий собі наш дім на цій популярній платформі, а це означає, всі випуски і всі найцікавіші репортажі знайти буде легше. Нам важливо і цікаво чути вашу думку, ваші коментарі, ваш погляд на події. Заходьте в гості на ютуб, підписуйтесь, коментуйте: буду відповідати і я, і мої колеги. Приєднуйтесь!», – коментує авторка і ведуча «ТСН-Тижня» Алла Мазур.

У свіжому випуску програми Алла Мазур і команда аналізують головні інтриги тижня:  чи реальні плани росіян взяти Харків – репортаж Андрія Цаплієнка, чому ракета «Циркон» стала великим кремлівським провалом, як Україна б'є в найболючіше місце ворога, і навіщо Президент Зеленський звільняє соратників. Дивіться у «ТСН-Тижні» за 31 березня 

 

Дивіться інформаційно-аналітичну програму «ТСН-Тиждень» о 20:00 щодва тижні на 1+1 Марафон – і на власній сторінці програми в YouTube.

Алла Мазур і «ТСН-Тиждень» в соцмережах:

https://www.facebook.com/TSNweek 

https://www.youtube.com/@TSNweek

https://www.facebook.com/1plus1.AllaMazur

https://www.instagram.com/allamazurofficial/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом