19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
16 випадків за 2 тижні: офіцер ЗСУ пояснив "падіння" авіабомб у Росії
16 випадків за 2 тижні: офіцер ЗСУ пояснив "падіння" авіабомб у Росії

16 випадків за 2 тижні: офіцер ЗСУ пояснив "падіння" авіабомб у Росії

Що спричиняє низку техногенних помилок, які призводять до збільшення подібних нештатних ситуацій, розповів 24 Каналу офіцер ЗСУ, політолог Тарас Березовець. До слова, у мережі з'явився уривок перехопленої розмови росіян, яка демонструє, що російські військові дійсно бомблять Бєлгородську область.

Техніка зношується, професіоналізм знижується

У росіян зараз є серйозні проблеми з технічним станом авіації та бронетехніки. Тому те, що випадки сходження авіабоєприпасів почастішали є прямим наслідком того, що противник немає чим замінити авіапарк.

Є суттєвий брак запчастин до літаків,
– зазначив Березовець.

Також різко знижується професіоналізм пілотів. Адже найкращі російські пілоти, про які писала світова преса, на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну були вбиті.

Понад 200 так званих "путінських соколів" були вбиті,
– додав офіцер ЗСУ.

Він наголосив, що підготовка пілотів це довготривалий процес, для цього замало навіть 2 – 3 років, тому замінити їх складно. Зараз на заміну кидають або викладачів авіаучилищ, або молодих курсантів, які не мають достатньо літної практики.

Росія бомбить своє населення

  • Російські загарбники почали регулярно "скидати" авіабомби по Бєлгородській області Росії. 30 березня було виявлено 2 авіабомби за 2 кілометри від села Крюково.
  • Проте такі випадки непоодинокі. Загалом за останні 2 тижні на Бєлгородщині впало понад 10 снарядів. Перший випадок зафіксовано 20 березня. Тоді надійшла інформація про ФАБ, які впали у селах Введенська Готня та Замостя.
  • 28 березня між селами Безсонівка та Весела Лопань у Бєлгородському районі виявили кориговану авіабомбу на 1,5 тонни у тротиловому еквіваленті. Її "впустив" бомбардувальник Росії.
  • На думку військового експерта Павла Нарожного, це свідчить про те, що навантаження, яке є в російській армії, не витримують ані техніка, ані люди.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом