19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексдружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер повідомила про горе в її родині
Ексдружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер повідомила про горе в її родині

Ексдружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер повідомила про горе в її родині

У акторки помер тато.

Голлівудська акторка Дженніфер Гарнер сповістила про смерть батька Вільяма Джона Гарнера.

Вільям Гарнер пішов з життя у 85-річному віці 30 березня. Сумну звістку Дженніфер повідомила у своєму фотоблогу. Вона опублікувала низку архівних світлин з татом та зазначила, що в останні секунди його життя співала для нього християнський гімн "Дивовижна благодать".

"Мій батько мирно помер у суботу вдень. Ми були з ним, співали "Дивовижну благодать", коли він покидав нас (ми заспокоїли його чи налякали – запитання слушне). Хоча у смерті 85-річного чоловіка, який прожив здорове і чудове життя, немає жодної трагедії. Я знаю, що горе неминуче, воно підкрадається зовсім раптово", - розчулила Дженніфер.

Окрім того, акторка наголосила на чудових рисах характеру тата та поділилася теплими спогадами про рідну людину:

"Сьогоднішній день – подяка татові. Ми вдячні йому за м'яку поведінку та силу духу. За те, як він дражнив грайливою усмішкою, і за те, як він придумав собі роль вічно терплячого тата дівчат. Ми вдячні за його трудову етику, лідерство та віру. Про мого батька можна сказати так багато – ми з сестрами ніколи не закінчимо говорити про те, яким чудовим він був, тож потерпіть, але сьогодні я ділюся цими спогадами з вдячністю за те, якою доброю і чудовою людиною, батьком та дідусем він був, а також за те, яку спадщину любові він залишив після себе", - зворушила зірка.

Источник материала
Поделиться сюжетом