Зробив велику помилку: Вакарчук про свою політичну кар’єру
Зробив велику помилку: Вакарчук про свою політичну кар’єру

Зробив велику помилку: Вакарчук про свою політичну кар’єру

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук висловився про свою політичну кар’єру.

Чи повернеться Вакарчук у політику

За словами музиканта, він більше не хотів би займатися політикою. Вважає, що те, що робить зараз, є максимально ефективним, дає гармонію, реалізацію, а головне – приносить користь, у чому він абсолютно впевнений.

– Думаю, що свого часу зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість у політиці. Я недооцінив, наскільки на мене як людину багато хто покладав великі надії, – зізнався Вакарчук.

Каже, не усвідомлював, що його підхід у політику, коли ти приходиш для того, щоб допомогти іншим людям себе проявити і стати тими, ким вони є, створити нове середовище, відрізняється від відчуття більшості людей, для яких потрібна конкретна людина. За це він вибачається перед тими, хто в нього повірив і чиї надії він не виправдав.

Зараз дивляться

– Я цього недооцінив і хочу вибачитися перед усіма цими людьми. Тому що я певним чином їхні очікування, які вони на мене покладали, не виправдав. Я це зробив абсолютно не зі зла. Моя помилка тоді була в тому, що я не усвідомив цього. Тому мені за це насправді дуже боляче всередині, – зазначив Святослав.

Музикант додав, що все життя робив, робить і робитиме на своєму місці все, що може, для того, щоб його країна була сильною, чесною і справедливою.

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом