Заміна App Store: у мережі показали новий магазин додатків для iPhone
Заміна App Store: у мережі показали новий магазин додатків для iPhone

Заміна App Store: у мережі показали новий магазин додатків для iPhone

На тлі нових правил ЄС, Apple зобов’язана відкрити доступ до скачування застосунків зі сторонніх магазинів – одним із них може стати AltStore, який нещодавно анонсували. Тепер розкрито зовнішній вигляд і принцип роботи потенційного магазину замість App Store від Apple.

Магазин додатків AltStore для iPhone: що про нього відомо

Відомо, що компанія AltStore готується до появи на ринку цифрових послуг для користувачів iPhone. У 2024 році Apple зобов’язана надати доступ до сторонніх магазинів, і розробник AltStore Райлі Тестут показав, яким буде новий сервіс.

 

Допис від @rileytestut
Переглянути в Threads

 

Зараз дивляться

Це вже готова версія, яку пропонуватимуть користувачам у ЄС. Загалом, інтерфейс виглядає в стилі iOS від Apple, тому чогось революційного і нового власники смартфонів не побачать.

Однак змінено принцип магазину – крім реклами, платних завантажень і донатів всередині застосунків, розробники зможуть інтегрувати в сервіси платформ монетизації Patreon, щоб отримувати прибуток безпосередньо. Саме завдяки цьому комісію покупки знизять до 10% замість 30%, як це робить Apple.

Розробники заявили, що під час релізу буде доступно всього два додатки – емулятор відеоігор Delta і сервіс для обміну файлами Clip.

Apple також не сидить склавши руки і готує оновлення для фанатів у майбутніх смартфонах. Наприклад, нещодавно розкрито дизайн iPhone 16 з новою кнопкою на бічній панелі. Очікується, що за допомогою кнопки можна буде виконувати різні дії і налаштовувати її під свої уподобання.

Теги по теме
Apple
Источник материала
Поделиться сюжетом