Юлія Саніна довела до мурах проникливим виконанням культового хіта 1960-х "Коханий"
Юлія Саніна довела до мурах проникливим виконанням культового хіта 1960-х "Коханий"

Юлія Саніна довела до мурах проникливим виконанням культового хіта 1960-х "Коханий"

Нещодавно співачка Тіна Кароль оголосила про свій дебютний проєкт на YouTube. Зірка запустила авторське шоу "Дім звукозапису". Першою учасницею стала відома українська виконавиця та фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна.

У першому епізоді шоу співачка у джазовому аранжуванні виконала хіт Ігоря Поклада "Коханий", який був написаний у 1959-му році. Саніна і Кароль зізналися, що однаково обожнюють джаз, саме тому їх вибір зупинився саме на цьому стилі.

"Хочу подякувати Тіні, яка в такий складний час все одно робить подібні проєкти, аби поповнити скарбничку звучання української пісні новими переспівами. Я вважаю дуже цінним те, що вона наважилася і зробила такий масштабний, вагомий та важливий проєкт", – розповіла Саніна.

Шоу Тіни Кароль "Дім звукозапису"

Кароль розповіла, що її шоу – це новий погляд на відомі пісні. Вона обирає жанр та формат виконання композиції, а потім запрошує зіркових гостей, які визначають собі пісню для виконання. Відтак, результатом стає унікальний перфоманс, коли знаменитості виконують кавери разом з оркестром.

Варто зауважити, що запис шоу "Дім звукозапису" відбувається у Будинку звукозапису Українського радіо, в якому записували свої пісні найвідоміші співаки.

Артистка поділилася, що метою її проєкту є збагачення українського контенту та музичного каталогу. Крім того, Кароль прагне дати нове життя старим, але культовим пісням. Саме тому співачка разом з командою професіоналів підбирають різноманітне ранжування та стилі для композицій, щоб вони зазвучали по-новому.

Реакція мережі на виконання хіта Юлією Саніною

  • "Я хочу написати мільйон коментарів для підтримки цього проекту. Продовжуйте, це саме те що нам давно потрібно. Українська мова і культура - дивовижна. Люблю мою Україну і мій народ"
  • "Ця пісня була створена для Юлії Саніної! Крізь роки. Неймовірно заспівано, легендарна пісня. Дякую за цей проєкт"
  • "Тіна, Юля, та вся команда ДЗЗ, дякую за відродження цього шедевру"
  • "Юлія Саніна неймовірна. Як гарно звучить. Які талановиті музиканти в нашій країні"

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль та Юлія Саніна блиснули знаннями у шоу "Я люблю Україну".

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом