Monobank анонсував оновлення застосунку : що нового для користувачів. Фото, відео
Monobank анонсував оновлення застосунку : що нового для користувачів. Фото, відео

Monobank анонсував оновлення застосунку : що нового для користувачів. Фото, відео

4 квітня Monobank оголосив про запуск оновленої версії їхнього застосунку - monobank 2.0. Поліпшення включають нове керування картками, можливість повернутися до попереднього дизайну та ряд інших нововведень для комфортного користування фінансовим сервісом.

Про це в телеграм-каналі написав один зі співзасновників банку Олег Гороховський. "На старті в нас була лише одна картка, тому дизайн задумувався саме під неї. А зараз у нас уже і різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Бо хочемо робити нові продукти. І, бо не звикли стояти на місці", — написав він.

Основні зміни у новій версії застосунку monobank, згідно з оголошенням, зосереджені на поліпшенні дизайну та розширенні функціоналу. Тепер користувачам доступна можливість відкрити спільну виписку всіх карток шляхом свайпу вправо, без необхідності натискати додаткові кнопки для переходу між картками.

Крім того, Гороховський наголосив на важливості вибору для користувачів, коли оновлювати дизайн, та введенні відповідної кнопки у розділі "Ще". Також, для забезпечення комфорту користувачів, у monobank 2.0 передбачена можливість повернення до попереднього дизайну за допомогою відповідної кнопки.

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, український мобільний банк monobank змінив принцип роботисвого сервісу "Банка", що дозволяє збирати кошти на будь-які цілі. Зокрема, там надали можливість здійснювати перекази по системі IBAN, що спрощує збір коштів від бізнесу.

Источник материала
Поделиться сюжетом