Президент призначив Гордійчука заступником командувача Нацгвардії
Президент призначив Гордійчука заступником командувача Нацгвардії

Президент призначив Гордійчука заступником командувача Нацгвардії

Президент Володимир Зеленський призначив Володимира Гордійчука заступником командувача Національної гвардії України.

Як передає Укрінформ, відповідний указ № 220/2024 опублікований на сайті глави держави.

«Призначити Гордійчука Володимира Івановича заступником командувача Національної гвардії України», - ідеться в документі.

Як відомо, Володимир Гордійчук - генерал-лейтенант Національної гвардії України. У 1996 році закінчив Київський інститут Військово-повітряних сил України, а у 2012 отримав диплом магістра Академії внутрішніх військ МВС України.

Він пройшов всі основні командирські посади від командира взводу до командира полку, першого заступника начальника територіального управління Національної гвардії України - начальника штабу, начальника Західного територіального управління.

Виконував конституційний обов’язок в зоні проведення АТО, разом з підпорядкованим особовим складом військової частини 3036 брав участь у зачистці міст Луганської області від незаконних збройних формувань, зокрема міста Лисичанськ.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Фото: МВС

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader