Моя ціль – перемогти, – Усик заявив, що очікує "іншого" Ф'юрі в битві за абсолют
Моя ціль – перемогти, – Усик заявив, що очікує "іншого" Ф'юрі в битві за абсолют

Моя ціль – перемогти, – Усик заявив, що очікує "іншого" Ф'юрі в битві за абсолют

На кону будуть чотири основні титули в надважкій вазі. Переможець стане першим абсолютом "королівської" вагової категорії за останню чверть століття.

Чого Усик чекає від "бою століття"

Своїми думками щодо майбутньої епохальної події поділився український чемпіон Олександр Усик. Він заявив, що очікує на появу "іншого" Тайсона Ф'юрі в порівнянні з невиразним виступом британця в бою проти Френсіса Нганну, де "Циганський король" переміг лише роздільним рішенням суддів.

Українець вважає, що тоді Тайсон Ф'юрі недооцінив свого суперника, чого не буде 18 травня у столиці Саудівської Аравії на "Kingdom Arena".

Він буде інший у моєму поєдинку. Я вважаю, що Ф'юрі, коли боксував проти Нганну, мабуть, думав: "Це хлопець з UFC, я переможу, це легкий поєдинок". Це моя думка, я не знаю напевно. Можливо, це не так, але я знаю, що зі мною буде інакший Ф'юрі,
– заявив Усик.

Олександр Усик після переходу в надважкий дивізіон поки здобув тільки одну перемогу нокаутом у п'яти поєдинках, і, на думку деяких експертів, зокрема Роя Джонса-молодшого, відсутність у нього вибухової сили може стати вирішальним фактором на користь британця в "бою століття". Проте українець заявив, що не ставить за мету обов'язково завершити поєдинок достроково, а його головна ціль – це перемога:

Якщо я зможу його нокаутувати, так і зроблю. Будуть 12 раундів – битимуся 12 раундів. Моя ціль – перемогти. Як це виглядатиме, визначить Божа воля.

Нагадаємо, що бій Усик – Ф'юрі мав відбутися 17 лютого, але був перенесений через травму британця в спарингу за 2 тижні до зазначеної дати.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader
loader