19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Популярний порноактор дав найважливішу пораду для тих, хто хоче більше займатися сексом
Популярний порноактор дав найважливішу пораду для тих, хто хоче більше займатися сексом

Популярний порноактор дав найважливішу пораду для тих, хто хоче більше займатися сексом

Порада Джонні Сінса, відомого як "Лисий з Brazzers", може допомогти покращити романтичні стосунки. І він закликає чоловіків, котрі втрачають волосся на голові, прийняти свою лисину.

До чого закликає порноактор

За словами 45-річного Джона Сінса, занурення у процес випадіння волосся – чудовий спосіб проводити більше часу в спальні.

Зірка серіалів "Вечеря з Дені" та "Брудні матусі 6" розповів, що натрапив на цей секрет після того, як почав голити голову у віці 23 років "з необхідності, а не тому, що мені подобався зовнішній вигляд".

Він додав, що клопоти з укладанням пасом повністю зменшилися через відсутність пасом, і це зробило зовнішній вигляд його власною фішкою.

Як доказ своєї теорії Сінс вказав на деяких з найвидатніших людей світу, таких як Джефф Безос і Двейн "Скеля" Джонсон. Інші сміливці, такі як принц Вільям і Він Дізель, також були визнані привабливими.

Деякі з найталановитіших людей у світі – лисі,
– сказав він.

Сінс, чиє справжнє ім'я Стівен Вулф, працює в порнобізнесі з 2006 року, після того, як залишив роботу на будівництві.

Уперше він знайшов роботу в секс-бізнесі через оголошення на сайті Craiglist і почав нарощувати свій авторитет на вулиці, і зараз він є однією з найбільших зірок у світі.


Джонні Сінс зробив лисину своєю фішкою / Фото з інстаграму Сінса

Він навіть отримав нагороду "Найпопулярніший виконавець чоловічої ролі серед жінок" на щорічній премії Pornhub Awards у 2018 році.

Його робота заважає романтичним стосункам

Сінс також розповів австралійському виданню про те, як його робота може стати на заваді його романтичним стосункам. Раніше артист був одружений з іншою зіркою дорослого контенту Кіссою Сінс, і вони розлучилися у 2019 році.

"Для більшості з нас і так нелегко ходити на побачення, а робота в секс-бізнесі та секс з кількома людьми ще більше ускладнює ситуацію", – сказав він, додавши, що зараз він неодружений і готовий до нових знайомств.

Він додав, що сподівається знайти партнерку, яка "готова прийняти твій спосіб життя, а ти приймеш її спосіб життя".

У бізнесі досить легко знайти партнера, тому що ви обидва робите одну і ту ж справу. Ви все ще можете ревнувати, і це нормально, адже це просто спілкування з іншою людиною,
– сказав він.

Сінс пояснив, що бути порнозіркою – це просто робота і засіб для досягнення мети. Водночас він зазначив, що хотів би йти додому і бути з людиною, з якою зустрічається, ніж працювати.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны