12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вони голодували, – Наталія Могилевська вразила зізнанням про життя доньок до всиновлення
Вони голодували, – Наталія Могилевська вразила зізнанням про життя доньок до всиновлення

Вони голодували, – Наталія Могилевська вразила зізнанням про життя доньок до всиновлення

Наталія Могилевська переконана, що всиновлені доньки були дані їй долею. Вона зізналась, що не може розповідати нічого такого, що було б травматичним для дівчат.

Що пережили доньки Могилевської

Утім співачка коротко розповіла про те, яким було життя дітей до всиновлення. Дівчатам довелося пережити немало горя.

Моя старша донька стала мамою для молодшої. В певний момент вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини, вона рятувала життя декілька разів молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала молодшу, якій було всього півтора рочка,
– зізналась Наталія Могилевська.

Артистка розповіла, що її метою найперше було повернути дитинство 10-річній дівчинці. Їй було важко довести, що вже не треба хвилюватися за сестру, що про них піклуватимуться.

"Інколи я її навіть качаю на руках і кажу, що ти така ж мала, як Сонька, тільки ніжки довгі виросли! Але ж ти така сама маленька! І вона страшенно плаче! Тому що для неї відчуття, що "я можу бути дитиною", воно настільки незвичне, вона настільки була дуже напруженою", – розповіла Могилевська.

Виконавиця каже, що після двох років у сім'ї – це люблячі та розслаблені діти. Вона бажає їм лише щастя та завжди каже, що любитиме їх попри все.

Наталія Могилевська у шоу "Пісня мого життя": дивіться відео онлайн

Наталія Могилевська є мамою всиновлених дівчаток-сестер

  • На початку року Наталія Могилевська оголосила вперше, що стала мамою. Це сталося ще близько двох років тому, коли співачка разом із коханим чоловіком удочерила двох дівчаток.
  • Доньки співачки є сестрами, зараз їм приблизно по 12 та 4 роки. Старшу дівчинку звати Мішель, молодшу – Софія. Через травми, які дівчата пережили, вони певний час проходили адаптацію.
  • Наталія Могилевська вирішила не знайомити шанувальників та пресу з доньками. Вона не показуватиме обличчя дівчат та мало що розповідатиме журналістам.
Источник материала
Поделиться сюжетом