На кордоні України та Угорщини запрацює новий пункт пропуску
На кордоні України та Угорщини запрацює новий пункт пропуску

На кордоні України та Угорщини запрацює новий пункт пропуску

Коли запрацює новий пункт пропуску, наразі невідомо. Водночас наголошують, що через "Велика Паладь – Надьгодош" зможуть в'їжджати легкові автомобілі.

Також наразі розглядають можливість руху порожніх вантажівок масою понад 7,5 тонни на пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань". Відповідні питання обговорили під час зустрічі Олександра Кубракова та Хеізера Антала – посла Угорщини в Україні.

Також, ми розглядаємо можливість будівництва нового вантажного пункту пропуску "Дийда – Берегдароц", щоб збільшити пропускну здатність українсько-угорського кордону,
– мовиться у повідомленні.

Новий пункт пропуску на кордоні з Румунією

Також на початку квітня 2024 року анонсували появу нового пункту пропуску на кордоні України та Румунії. Мовиться про "Біла Церква – Сігету Мармацієй". Деталей коли запрацює новий пункт пропуску, наразі не озвучили.

Водночас в уряді запевнили, що це – лише початок. Україна та Румунія будують вигідне партнерство. Відносини між двома країнами лише поглиблюватимуть.

Варто зауважити, що з березня 2024 року Румунія частково приєдналася до Шенгенської зони. Очікують, що це "перезавантажить" туристичне життя країни.

Теги по теме
Венгрия
Источник материала
Поделиться сюжетом