"Це низько!" Дан Балан різко відповів на чутки про роман з Тіною Кароль та розставив усі крапки над "і"
"Це низько!" Дан Балан різко відповів на чутки про роман з Тіною Кароль та розставив усі крапки над "і"

"Це низько!" Дан Балан різко відповів на чутки про роман з Тіною Кароль та розставив усі крапки над "і"

Відомий молдавський співак Дан Балан, який довгі роки жив і працював в Україні, розставив усі крапки над "і" в питанні його "роману" з українською колегою Тіною Кароль. Як відомо, обидва артиста були суддями проєкту "Голос країни" (1+1), під час якого фани почали підозрювати, що знаменитостей обʼєднують не лише робочі стосунки. Усе зайшло доволі далеко. І навіть зараз, попри те, що пара вже декілька років не зʼявлялася на публіці разом, прихильники теорії про їхній "роман" ніяк не заспокояться. 

У своєму Telegram-каналі Дан Балан не витримав і різко відповів усім, хто продовжує розганяти в мережі версію про його романтичні стосунки з Тіною Кароль. Він запевнив, що не спілкувався з колегою вже два роки, і попросив фанів пари "Дан+Тіна" більше "не тероризувати" його близьких. 

Очевидно, фантазії прихильників зайшли настільки далеко, що молдавський співак не став стримувати емоцій. Він чітко окреслив, що його з Тіною повʼязувала виключно робота на "Голосі країни" та деякі спільні композиції. 

"Хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім'ю, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов'язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже 2 роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, робить вашу спільноту небезпечною для суспільства", – висловився Балан. 

Він також різко додав: "Прокиньтеся і займіться своїм життям, приділіть краще час своїй сім'ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість. Вірю, що у вас лишилося щось добре". 

Нагадаємо, раніше Кароль виступала у Молдові та вітала маму Дана Балана зі сцени. Ба більше, вона назвала колегу, який був тренером в українському "Голосі країни", "найкращим чоловіком у світі". Саме після цього прихильники теорії про романтичні стосунки пари знову активізувалися. 

Як писав OBOZ.UA, у грудні 2023-го Дан Балан дав свій перший з 2022 року сольний концерт. Він виступив в рідному Кишиневі, Молдова. Перед виконанням одного зі своїх хітів артист звернувся до українців. Подробиці – в нашому матеріалі. 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом