Готовий перемогти Усика й напідпитку: Ф'юрі зухвало прокоментував майбутній бій за абсолют
Готовий перемогти Усика й напідпитку: Ф'юрі зухвало прокоментував майбутній бій за абсолют

Готовий перемогти Усика й напідпитку: Ф'юрі зухвало прокоментував майбутній бій за абсолют

Напередодні відбулася пресконференція "Циганського короля", яка була присвячена майбутньому поєдинку. На ній британський боксер знову продемонстрував показову самовпевненість.

Чергова зухвалість від Ф'юрі

Володар пояса WBC заявив, що може перемогти українського чемпіона Олександра Усика без тренувань та навіть з похміллям.

Я думаю, що якби я взагалі не тренувався в цьому таборі, приїхав із вагою +25 кілограмів і за день до цього випив 15 келихів пива Peroni, а на наступний день вийшов на бій, то що б він зробив? Стрибав і джебив мене? Нічого не хочу сказати про нього, але він нічого не зміг зробити з Дереком Чісорою, це був бій 50 на 50,
– сказав Ф'юрі.

Йдеться про другий бій Усика в хевівейті, в якому українець переміг одностайним рішенням суддів.

Також британець прокоментував свої образи в бік українця та постійні ігри розуму, які відбуваються між боксерами. Він заявив, що нічого не має проти Олександра Усика та поважає його, проте не пропустив можливість у притаманному собі стилі вчергове вколоти майбутнього суперника.

Нічого особистого, виключно бізнес для обох боксерів. Я не ненавиджу його, він не ненавидить мене. Він чоловік, який вірить у Бога, поважаю його. Як боксер він був абсолютом у важкій вазі, має кілька поясів у надважкій. Всі повинні враховувати та поважати ці досягнення. Хороший боксер, тяжкий виклик для мене. Але я дуже впевнений у власних здібностях.

І не треба казати, що він лайно лише через поразку в бою зі мною. Коли я переміг Кличка, Вайлдера – всі казали, що вони лайно. Будь ласка, не кажіть, що Усик – лайно, коли переможу його. Тому що він не лайно, він – абсолют у важкій вазі, об’єднаний чемпіон у надважкій", – заявив британець.

Зазначимо, що у квітні відбудеться ще один бій Ф'юрі проти українського боксера. На ринг вийде брат "Циганського короля", де битиметься з Костянтином Довбищенком.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader
loader