Нацрада не знайшла порушень у відсутності мовлення телеканалів Odesa live та «Центральний»
Нацрада не знайшла порушень у відсутності мовлення телеканалів Odesa live та «Центральний»

Нацрада не знайшла порушень у відсутності мовлення телеканалів Odesa live та «Центральний»

А радіостанції «Обрії ФМ» зі Сміли регулятор призначив повторну перевірку.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення розглянула результати  перевірки низки телеканалів, на їх основі не виносила засобів реагування. Такі рішення регулятор прийняв на засіданні 11 квітня.

Планові перевірки стосувались Odesa live (ТОВ «ТРК Клуб-ТВ»), «Центральний» (ТОВ Студія «Місто») та «УНІАН ТБ» (ТОВ «Гравіс»). Порушення відсутні. Член Нацради Максим Онопрієнко звернув увагу на те, що Odesa live та «Центральний» регулятор дозволив тимчасове припинення мовлення.

Окрім цього Нацрада призначила повторну перевірку радіостанції «Обрії ФМ» (ПП «Обрії», м. Сміла Черкаської обл.). Оскільки не знайшла представників компанії за адресою реєстрації, тому склала акт про відмову від перевірки. Після відмови від перевірки за процедурою Нацрада призначає повторну перевірку.

Після початку повномасштабного народний депутат від «ОПЗЖ» Вадим Столар продав свої медіаактиви співзасновниці креативних агентств «We know how» і «Badoev ID» Ганні Ковальовій. Серед них був і Odesa live. Його ліцензія чинна до 2025 року.Тоді канали припинили мовлення та призупинили свої ліцензії. Нова власниця Ганна Ковальова в інтерв’ю «Детектор медіа» розказувала, що «Розвивати телевізійні активи стало дуже важко, а ретранслювати марафон — невиправдано та дорого». Однак попри це восени 2023 року вона брала участь у конкурсі на місця у мультиплексі «Зеонбуду» і презентувала канал  «Новини Live» .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом