13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Не хочемо грати на емоціях": MamaRika відверто зізналася, чи живе ще разом з чоловіком
"Не хочемо грати на емоціях": MamaRika відверто зізналася, чи живе ще разом з чоловіком

"Не хочемо грати на емоціях": MamaRika відверто зізналася, чи живе ще разом з чоловіком

Нещодавно українська співачка MamaRika відверто заявила, що у стосунках з чоловіком Сергієм Середою серйозна криза і вони на межі розлучення. 

Після цього підписники постійно пишуть слова підтримки та цікавляться, що ж зараз відбувається у їхньому сімейному житті. Зокрема, деякі прихильники запитали, чи досі подружжя живе разом під одним дахом. На це питання співачки вирішила чесно відповісти у своєму Instagram.

"Як ви? Ви розійшлися? Живете разом?". Останні дні в нас із Сєргєічем обривається дірект від цих запитань. Ми чесні з вами до кінця і не хочемо грати на емоціях інших. Кажемо як є, ми живемо разом, в нас син. Це було б дуже егоїстично зараз взвалити все на нього, ми йому потрібні", - написала MamaRika.

А потім додала, що вони з Сергієм все ж намагаються працювати над стосунками, але це все не може принести швидкого результату. 

"Як ми? Ми намагаємось робити все що в наших силах, щоб вийти з цієї кризи: постійні діалоги, робота з психологом, пробуємо чути одне одного, не звинувачувати і розуміти. Так, для того, щоб відновити або хоча б спробувати повернутися до того, що було, потрібен час, тому просто дайте нам його", - зазначила дівчина. 

До слова, MamaRika та Сергій Середа разом 9 років, з них у шлюбі 4. Пара зіграла розкішне весілля в Таїланді на березі океану. Зараз вони виховують спільного сина Давіда, якому буде три роки. 

Нагадаємо, раніше чоловік співачки вперше висловився про кризу у їхньому шлюбі. 

Источник материала
Поделиться сюжетом