Зеленський провів зустріч із представниками Світового конгресу українців
Зеленський провів зустріч із представниками Світового конгресу українців

Зеленський провів зустріч із представниками Світового конгресу українців


Президент наголосив на важливості активної роботи Світового конгресу українців з урядами, парламентами та громадами іноземних країн, щоб забезпечувати міжнародну підтримку України

Президент України Володимир Зеленський у Чернівцях зустрівся з представниками Світового конгресу українців. Про це в п’ятницю, 12 квітня, пресслужба президента.

Зеленський наголосив на важливості активної роботи Світового конгресу українців з урядами, парламентами та громадами іноземних країн, щоб забезпечувати міжнародну підтримку України, а також відзначив, що Світовий конгрес українців підтримує освітні програми для українських дітей.

“Я знаю, що у вас є багато освітніх і культурних програм, які ви реалізуєте на різних континентах. Дуже важливо, щоб наші діти, які зараз за кордоном, не втратили українську культуру. Програми, книжки, мова-– цей напрям також дуже важливий. Ми хочемо потім повертати наших дітей в Україну та відбудовувати державу”, – сказав він.

Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод наголосив, що головна мета сьогодні – перемога України над агресором, і СКУ завжди підтримує нашу державу на цьому шляху.

“Ми всі горді бути українцями. А сьогодні українці стали на першому місці як найхоробріший народ в усьому світі”, – додав Павло Ґрод.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентами Чехії Петром Павелом і Румунії Клаусом Йоганнісом у Вільнюсі.



Теги по теме
Владимир Зеленский Президент Черновцы встреча
Источник материала
Поделиться сюжетом