Найкрасивіші навушники 2024 року показали на якісних рендерах
Найкрасивіші навушники 2024 року показали на якісних рендерах

Найкрасивіші навушники 2024 року показали на якісних рендерах

Компанія Nothing готує оновлення своїх бездротових навушників. Nothing Ear стануть новим флагманом бренду, тоді як Ear (a) коштуватимуть дешевше і отримають яскраве жовте забарвлення.

Свіжий інсайд демонструє багато офіційних рендерів майбутніх новинок з усіх боків. Згідно з ними, Nothing Ear будуть дуже схожі на AirPods Pro в плані форми і посадки у вусі. 

Рендери Nothing Ear:

Рендери Nothing Ear (a):

Вартість і характеристики новинок уже відомі. Модель Nothing Ear матиме захист IP54/IPX2, а автономність становитиме 7,5 години (з вимкненим ANC) і 33 години (за допомогою кейса). Продаватимуться вони за 149 євро.

Молодша версія Nothing Ear (a) вийде за 99 євро і отримає активний шумодав, підтримку швидкої зарядки, захист IP54/IP55 і автономність до 8 годин без підзарядки і до 38 годин з кейсом. Презентація новинок відбудеться 18 квітня.

Нагадаємо, у березні цього року компанія випустила Nothing Phone (2a). Цей недорогий Android-смартфон отримав флагманські характеристики, при цьому зберігши свій впізнаваний стиль. За свій цінник це дуже гідний апарат.

Источник материала
Поделиться сюжетом