Стало відомо, чому Руслана Писанка приховувала онкологічне захворювання
Стало відомо, чому Руслана Писанка приховувала онкологічне захворювання

Стало відомо, чому Руслана Писанка приховувала онкологічне захворювання

Українська акторка Руслана Писанка не хотіла зайвих розмов щодо свого стану.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв розповів про свої дружні та робочі стосунки з акторкою і ведучою Русланою Писанкою, яка померла від раку 2022 року.

За словами Гордєєва, він близько спілкувався з телеведучою в останні дні життя і часто допомагав під час її лікування в Німеччині. Як розповів він в інтерв'ю Обозревателю, за бажанням артистки, він не розголошував подробиць її захворювання.

Хто такий Єгор Гордєєв?

Єгор Гордєєв - український ведучий телеканалу 1+1, продюсер, журналіст. Веде ранкове шоу Сніданок з 1+1 у парі з Нелею Шовкопляс із 2017 року. Займається благодійністю. У сфері його інтересів лежить турбота про дітей у лікарнях і безпритульних тварин.

Як зізнається ведучий, у такий спосіб акторка намагалася вберегти себе від зайвих розмов.

"Я знав правду про хворобу Руслани ще й тому, що міг трішечки допомогти їм із чоловіком логістично під час перебування в Німеччині. Тому, власне, Руся мені й розповіла все. Але я дуже розумію і поважаю її бажання тримати це в таємниці. Знаєте, нерідко оточення по-різному сприймає твоє. Дуже мудре і правильне рішення", - додав Гордєєв.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Раніше чоловік Писанки поділився спогадами про те, як померла його теща, мама Руслани Діна Василівна. Жінка страждала від онкології в термінальній стадії.

Також Ігор Ісаков розкрив цікавий факт про його дружину - коли почався перший етап прощання з артисткою, він розповів, яке незвичне ім'я Руслані дали при хрещенні.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом