Заряди себе на успіх з порадами, які свого часу дав легендарний Генрі Форд
Заряди себе на успіх з порадами, які свого часу дав легендарний Генрі Форд

Заряди себе на успіх з порадами, які свого часу дав легендарний Генрі Форд

За часів Форда світ не був переповнений різноманітними варіантами автомобілів. Але він знав, що потрібен ефективніший засіб пересування і що він повинен знайти кращий спосіб його виробництва. І саме це привело його до створення своєї компанії і до того, що він став батьком сучасних виробничих ліній, в той час, коли не всі розуміли його ідею і його проєкт.

Генрі Форд мав менталітет успіху, він був впевнений у собі та у своїй ідеї, не дозволяв нікому зупинити його, не дозволяв невпевненості чи сумнівам зупинити його на шляху, і саме це привело його до успіху та зробило американською іконою в діловому світі.

Щоб досягти успіху, потрібно не лише мати гарну ідею, але й реалізувати її, ухвалювати правильні рішення, впроваджувати корисні звички та вчитися на своїх помилках, а не розчаровуватися в них. І у Форда є дуже проста, але дуже ефективна порада, яка допоможе тобі стати на правильний шлях, на якому ти зможеш досягти своїх цілей і розвиватися, а твій успіх буде довготривалим.

Що ж пропонує Генрі Форд для досягнення успіху?

Насправді це дві ключові поради, які походять від відомої фрази, яку колись сказав Генрі Форд. За даними LinkedIn, ця цитата звучить так: "Незалежно від того, думаєте ви, що можете, чи думаєте, що не можете, ви маєте рацію".

Звідси ми можемо взяти два моменти, які навіть були прокоментовані і повторені різними експертами.

Ти повинен мати правильне ставлення

Перша частина полягає в тому, щоб мати правильне ставлення і мислення успіху і зростання, які необхідні для того, щоб мати можливість вчитися, довіряти собі і своїм інстинктам, долати погану критику і не бути переможеним помилкою або невдачею.


Ти маєш бути позитивно налаштованим / Фото freepik

Для цього потрібно почати з розуміння того, що для тебе є успіхом, що для тебе важливо, які твої сильні сторони та мета. А також почати сприймати помилки, відмови чи невдачі як можливість вдосконалюватися, коригувати свої процеси, продовжувати вчитися, розвивати навички та відкривати для себе нові шляхи та можливості.

Негатив і фаталістичне ставлення можуть знищити або зупинити тебе ще до того, як ти почнеш. Саме тому правильне ставлення є одним з найважливіших елементів у боротьбі за успіх і досягнення цілей, і це підтверджується психологією. Ось чому Білл Гейтс каже, що навіть якщо він вже не вчиться в школі, він все одно шукає джерела навчання і шляхи саморозвитку, не сприймає свій успіх як належне і не залишає його іншим.

Ти повинен у це повірити

Цитата Форда також говорить про важливість віри в себе, як це сталося, наприклад, з Джеффом Безосом, коли він вирішив змінити бізнес-модель Amazon, щоб вона не зводилася лише до продажу книг. У той час багато людей відмовляли його від цього, але Безос знав, що його ідея хороша, тому він ризикнув і тепер він один з найбагатших людей у світі.


Ти також повинен вірити в те, що хочеш / Фото Drobot Dean

Коли ти віриш у себе і свої ідеї, ти можеш краще їх захищати, краще справлятися з критикою і довіряти своїм інстинктам, знанням і силам. Йдеться не про віру в те, що ти все знаєш, а про визнання того, що тобі є що запропонувати, і що ти можеш досягти чогось хорошого, коли віриш, що можете.

Коли ти віриш у себе, твоя впевненість у собі та самооцінка зростають, а це дуже позитивно впливає на твою продуктивність та мотивацію.

Прислухайся до цих порад. Вони однозначно позитивно вплинуть на тебе та зможуть змінити твоє життя та наблизити тебе до цілі, яку ти перед собою поставив.

Источник материала
Поделиться сюжетом