Справжній подарунок геймерам: розробники "Kingdom Come: Deliverance" злили секретний анонс
Справжній подарунок геймерам: розробники "Kingdom Come: Deliverance" злили секретний анонс

Справжній подарунок геймерам: розробники "Kingdom Come: Deliverance" злили секретний анонс

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що розробники Kingdom Come: Deliverance анонсували презентацію нової гри, але не сказали, якою саме. У себе в мікроблозі Warhorse опублікувала зображення, на якому виклала плани щодо анонсу 18 квітня.

Проте все пішло навперейми, оскільки інсайдери злили інформацію про назву того ж дня. Про це пише портал gematsu.

Kingdom Come: Deliverance, скріншот: YouTube

Звісно, ​​в цій історії не обійшлося без Тома Гендерсона, головного інсайдера ігрового світу. Він разом із журналістом, відомим під ніком @billbil_kun, опублікували твіти, в яких стверджують, що це буде не що інше, як друга частина Kingdom Come: Deliverance.

"Я не очікував побачити це так рано. Kingdom Come Deliverance 2 вже тут!", - написав @billbil_kun.

Ні він, ні Хендерсон не розкрили жодних подробиць про продовження. Редакція видання Gematsu з посиланням на свої джерела додає, що зйомки рекламного ролика до анонсу Kingdom Come: Deliverance 2 проводилися кілька тижнів тому у чеському місті Кутна-Гора.

Події Kingdom Come, яка так сподобалася свого часу гравцям, відбуваються у Богемії початку XV ст. Головний герой Індржих — син коваля — виявляється втягнутим у кривавий вир громадянської війни.

Гру відрізняє приземленість, історична достовірність та реалізм, який простежується в механіках, діях та буквально у всьому, що відбувається.

Kingdom Come: Deliverance, скріншот: YouTube

Kingdom Come: Deliverance доступна на PC, PS4, Xbox One та Nintendo Switch. З часів оригінального релізу (13 лютого 2018 року) гра отримала п'ять додатків та продалася у кількості понад 6 мільйонів копій.

Звісно, ​​ми поки що не знаємо, коли вийде наступна частина. Але цілком імовірно, що саме 18 квітня студія Warhorse разом із видавцем Deep Silver розкриють ці та інші подробиці.

Раніше повідомлялося, Азерот буде зруйновано? Blizzard показала дату виходу World of Warcraft Cataclysm Classic.

Також, гру будуть робити заново: все, що відомо про новий ремейк Prince of Persia: Sands of Time.

Источник материала
Поделиться сюжетом