Головний подарунок "родінє" до 9 травня: як по Росії вдарить намір взяти Часів Яр
Головний подарунок "родінє" до 9 травня: як по Росії вдарить намір взяти Часів Яр

Головний подарунок "родінє" до 9 травня: як по Росії вдарить намір взяти Часів Яр

Чому це так важливо для ворога пояснив 24 Каналу російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко. Також він назвав ймовірні наслідки таких жорстоких атак для Росії.

Чому саме до 9 травня

Яковенко пояснив, що прив'язки до певних дат в Росії залишилися ще з Радянського Союзу. Тоді з усіх сил намагалися до кожної такої події приурочити певні "подарунки родінє". На цей раз як "подарунок" Кремль обрав Часів Яр.

Ймовірність того, що до 9 травня росіяни зможуть взяти Часів Яр – дуже невелика, тому це привід для того, щоб поспішати,
– додав опозиціонер.

Така поспішність в реальності означатиме, що для цієї мети росіяни покладуть кілька тисяч життів в український чорнозем.

Коли до пам'ятних дат росіяни готували нові будівлі чи споруди зазвичай поспіх призводив до браку, в цьому випадку призведе до знищення величезної кількості росіян.

Росіяни тиснуть на Часів Яр: що відомо

  • В американському Інституті вивчення війни повідомили, що ворог ставить для себебільш стисненні часові рамки для захоплення Часового Яру, ніж ставив для Бахмута та Авдіївки. Це пояснюється, зокрема періодом нестачі боєприпасів в українській армії, який по максимуму хоче використати ворог.
  • Екскерівник служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж переконаний, що росіянамне вдасться здійснити свої плани до 9 травня. Адже українське командування залучає додаткові ресурси і розробляє плани, щоб утримувати це надзвичайно важливе місто. До того ж скоро в Україну надійдуть боєприпаси від західних союзників.
  • Наразі в Часовому Яру ситуація по-справжньому пекельна, там росіяни мають людську та технічну перевагу. Ключовими на цьому напрямку є нестача боєприпасів та засобів протиповітряної оборони в української армії, однак наші бійці мужньо тримають оборону.
Теги по теме
Владимир Путин Донецкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом