Тіна Кароль публічно звернулася до Алли Пугачової
Тіна Кароль публічно звернулася до Алли Пугачової

Тіна Кароль публічно звернулася до Алли Пугачової

Співачка здивувала фанатів рідкісним відео, на якому Примадонна співає українською мовою.

15 квітня Алла Пугачова відзначила ювілей - 75 років. Попри те, що сім'я Примадонни відстоює антивоєнну позицію, в публічному просторі далеко не всі українські артисти підтримують з ними зв'язок.

Одним із рідкісних винятків стала Тіна Кароль. У своєму блозі в Instagram поп-діва поділилася роликом із привітаннями на адресу Пугачової.

Відео було зібрано з фрагментів виступів Алли Борисівни та її цитат. Наприклад, "Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди ненавиділа. Якби я їм подобалася, це означало б, що співала і жила даремно. Причина ясна. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами, а стали рабами…".

На одному з кадрів Кароль зображена з Пугачовою, на іншому Примадонна українською мовою виконує "Пісню про рушник" авторства Андрія Малишка.

Варто зазначити, що Алла Пугачова зіграла важливу роль у кар'єрі Тіни Кароль: 2005 року на фестивалі "Нова хвиля" Примадонна вручила молодій артистці власний приз "Золота зірка Алли" і грошовий приз, на який Кароль зняла дебютний кліп "Выше облаков".

Дивіться відео привітання Алли Пугачової з 75-річчям від Тіни Кароль:

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини:

Раніше балерина-путіністка Анастасія Волочкова несподівано виступила проти "порятунку" Алли Пугачової, яку критикують у країні-окупанті за засудження війни в Україні.

Також стало відомо, що Алла Пугачова, яка залишила країну-агресора на початку повномасштабного вторгнення, має намір повернутися до РФ у справах, пов'язаних з її підмосковним замком.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом