"Здавалося, що ми хочемо створити сім'ю": Влад Міцкевич знову заговорив про Полякову
"Здавалося, що ми хочемо створити сім'ю": Влад Міцкевич знову заговорив про Полякову

"Здавалося, що ми хочемо створити сім'ю": Влад Міцкевич знову заговорив про Полякову

Кулінар Владислав Міцкевич, який нещодавно спростовував роман з Олею Поляковою, вирішив знову заговорити про зв'язок зі співачкою.  

На відео, яке він нещодавно опублікував в TikTok, Влад спершу звернувся до продюсера Михайла Ясинського, який просив звітність від Влада за пророблену роботу у них в компанії. 

"Стосовно скрінів, що я Міші не надав таблицю. Я мав право його і послати, і нічого не відправляти, бо людина, яка спонсує його родину і його знаходилася біля мене. І мені не треба йому нести якісь докази, бо ось тут людина моя кохана, з якою ми все обговорили", - наголосив Міцкевич та показав фото з Поляковою у ліжку. 

А потім додав, що всі образливі слова на свою адресу він не хоче більше терпіти. Тому і вирішив розставити всі крапки над "і" та розказати нові подробиці свого особистого життя з Поляковою. 

"Тепер стосовно того, що я наркоман, алкоголік чи як там мене називали... Це все неправда. Ми тоді вирішили не бачитися, бо розставалися. І Оля попросила один день переночувати у нас дома. Я кажу: "Немає питань, я поїду. Мене там не буде". Я дізнаюся, що вона там ночує, як ви розумієте, не зі своїм чоловіком. Вона там була з другом, я це знаю, але мене це обурило. Я приїхав на емоціях, їх там вже не було і записав відео. Ми з Олей прожили півроку, у стосунках ми були більше. Я її дуже сильно кохав, багато речей зробив для неї", - наголосив Влад. 

Міцкевич зізнався, що йому набридло бути в амплуа коханця, адже у нього були щирі почуття до артистки. 

"Чому я на це повівся? Бо був закоханий. Мені здавалося, що ми хочемо створити якусь сім'ю, щось цінне. Я намагався контактувати зі всіма з її оточення, щоб було ок. Намагався бути для неї другом, партнером, чоловіком, але це все був туман якийсь".

Що відомо про "роман" Міцкевича та Полякової

В кінці березня в мережу потрапили спільні фото з поцілкнками Олі Полякової та Влада Міцкевича. Тоді заговорили про їхній роман. Згодом сам Міцкевич підтвердив стосунки з зіркою, але сама Полякова все спростувала і наголосила, що не зраждувала своєму чоловіку Вадиму. 

Далі Міцкевич вибачився перед Олею і наголошував, що це все дія антидепресантів та алкоголю. Потім продюсер співачки Михайло Ясинський звинуватив Влада у непрофесійності та брехні. 

Нагадаємо, раніше кулінар Міцкевич вперше розповів про екс-дружину.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны