Chevrolet показали нового конкурента Mitsubishi Pajero Sport і Toyota 4Runner
Chevrolet показали нового конкурента Mitsubishi Pajero Sport і Toyota 4Runner

Chevrolet показали нового конкурента Mitsubishi Pajero Sport і Toyota 4Runner

Новий Chevrolet TrailBlazer змінився зовні та отримав новий салон. Турбодизель позашляховика став потужнішим і тепер працюватиме в парі з 8-ступінчастим автоматом.

Опубліковано офіційні фото й відео з Chevrolet TrailBlazer. Позашляховик невдовзі пройде оновлення вслід за спорідненим пікапом S10. Інформація про нього з’явилася на офіційному сайті виробника.

Позашляховик отримав потужніший турбодизель
Фото: General Motors

Варто відзначити, що наразі General Motors виробляють дві різні моделі Chevrolet TrailBlazer – рамний позашляховик і компактний кросовер. Конкурентами позашляховика є Mitsubishi Pajero Sport і Toyota 4Runner, а виробляють його в Бразилії.

Важливо Недорогий і економічний кросовер Chevrolet розсекретили до презентації (фото)

Дизайн Chevrolet TrailBlazer оновили в дусі побратима S10. Позашляховик отримав широку решітку радіатора та продовгуваті фари. Він зберігає брутальний дизайн із високим капотом та розширеними крилами.

На передній панелі встановили два екрани
Фото: General Motors

У салоні замінені кермо, передня панель, важіль КПП та більшість перемикачів. Тепер всередині встановлено два дисплеї – 8-дюймовий цифровий щиток приладів та 11-дюймовий тачскрін мультимедіа. На вибір пропонуватимуть версії на 5 і 7 місць.

Модель випускатимуть у версіях на 5 і 7 місць
Фото: General Motors

Топові версії Chevrolet TrailBlazer 2024 отримають шкіряний салон, доступ без ключа, камеру, клімат-контроль, бездротову зарядку смартфонів, датчики світла і дощу, електропривод крісла водія, а також системи автоматичного гальмування, контролю "сліпих" зон та смуги руху.

Віддача 2,8-літрового турбодизеля зросте до 207 к. с. і 510 Нм. Також Chevrolet TrailBlazer отримає новий 8-ступінчастий автомат, а привід може бути заднім або повним.

Між іншим, нещодавно General Motors презентували електричний позашляховик у стилі Suzuki Jimny.

Також Фокус розповідав про екстремальний китайський позашляховик на потужністю понад 1000 сил.

Источник материала
Поделиться сюжетом