Камбосос у захваті від підготовки до бою з Ломаченком під керівництвом російського тренера
Камбосос у захваті від підготовки до бою з Ломаченком під керівництвом російського тренера

Камбосос у захваті від підготовки до бою з Ломаченком під керівництвом російського тренера

Вони мали вийти в ринг ще влітку 2022 року, проте через початок повномасштабного вторгнення українець відмовився від бою за абсолют і записався до територіальної оборони. Наразі боксери знаходяться у тренувальних таборах, де підводять свою фізичну форму до ідеальних кондицій.

Серйозно налаштований на перемогу

Джордж Камбосос поділився очікуваннями від бою проти Василя Ломаченка та розповів про особливості підготовки. Він окремо виділив російського тренера, від якого австралієць у захваті.

У Ломаченка є високий IQ, він чудово тримається на ногах, але він також любить йти вперед. Я відчуваю, що те, що я принесу, артилерія, яку я маю і яку додав до своєї гри, приведе до перемоги. У мене дуже хороший російський тренер. Ми залучили його, і я працюю з ним 8-9 місяців після останнього бою проти Максі Г'юза. Ми змогли спрогресувати та додати більше до нашої гри,
– сказав Камбосос.

Також австралієць додав, що майбутній бій обов'язково запам’ятається поціновувачам боксу та з повагою висловився щодо успіхів Василя Ломаченка в боксі.

Я зосереджений на Ломаченку. Цей хлопець є найвеличнішим за всі часи, майбутнім членом Залу слави. Я готуюся до найкращої версії Ломаченка 12 травня. До праймового Ломаченка,
– заявив Джордж.

Зазначимо, що після оголошення бою проти Ломаченка австралійський боксер анонсував, що його готуватимуть до битви "російські кілери".

Відомо, що разом з ним у тренувальному таборі працює російський боксер Артур Субханкулов, який перебуває на контракті з російським МВС, якого Міністерство молоді та спорту України включило до списку спортсменів, які підтримують війну. Тренується ж Джордж Камбосос під керівництвом Антона Кадушина.

Що відомо про Джорджа Камбососа

  • 30-річний австралійський боксер
  • На професійному рівні виступає з 2013 року
  • Колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі
  • Провів 23 бої, в яких здобув 21 перемогу та має 2 поразки в пасиві від Девіна Хейні
  • Чинний володар пояса IBO
Теги по теме
Бокс
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader