Моторошна атака по Чернігову: кадри перших хвилин після ракетного удару росіян
Моторошна атака по Чернігову: кадри перших хвилин після ракетного удару росіян

Моторошна атака по Чернігову: кадри перших хвилин після ракетного удару росіян

Поліція показала перші кадри після ракетного удару росіян з бодікамер правоохоронців, у МОЗ – з лікарні. Вибухи в місті пролунали орієнтовно о 9:01 вранці 17 квітня.

Який вигляд має лікарня після атаки ворога

У Міністерстві охорони здоров'я показали, який вигляд мала лікарня у перші хвилини після атаки росіян. Там вибухова хвиля вибила скло у вікнах, подекуди – двері та наробила шкоди в приміщенні.

Який вигляд мала лікарня після атаки росіян: дивіться відео

Глава Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус розповів, що станом на 14:49 17 квітня 14 загиблих та 61 поранена людина. Серед травмованих двоє дітей, працівники лікарні та вищого навчального закладу.

Перед цим він писав, що під завалами можуть перебувати люди.

У поліції показали перші кадри порятунку людей

Міністерство внутрішніх справ опублікувало відео з перших хвилин атаки. Кадри зафіксувала бодікамера правоохоронця, що приїхав на місце удару та надавав першу допомогу потерпілим.

Перші кадри з місця удару росіян по Чернігову

(Обережно! Не радимо дивитись чутливим людям)

Патрульна поліція показала фото з Чернігова

Росія цинічно вдарила по мирних у Чернігові: коротко

  • Вибухи у Чернігові пролунали орієнтовно о 9 ранку 17 квітня. Глава Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус повідомив, що росіяни вдарили по місту трьома ракетами "Іскандер".
  • Вороги зруйнували у місті восьмиповерхову будівлю, пошкодили 16 житлових багатоповерхівок в одному з мікрорайонів, лікарню, заклад вищої освіти, десятки авто.
  • Станом на 15:43 17 квітня рятувальники повідомили вже про 15 загиблих, 61 поранену людину. Працівники ДСНС змогли врятувати з-під завалів трьох людей.
  • Серед жертв атаки – 25-річна лейтенантка поліції Аліна Миколаєць, яка була вдома на лікарняному. Серед поранених – троє дітей, працівники вишу та лікарні. Рятувальники продовжують розбирати завали.
Теги по теме
Жертвы пострадавшие
Источник материала
Поделиться сюжетом