20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дружина Віталія Козловського показала старшого сина співака від іншої жінки
Дружина Віталія Козловського показала старшого сина співака від іншої жінки

Дружина Віталія Козловського показала старшого сина співака від іншої жінки

Темноволосий і кучерявий хлопчик з'явився з Козловським на обкладинці популярного журналу.

Український співак Віталій Козловський та його піар-менеджерка Юлія Бакуменко нещодавно створили сім'ю - вони нарешті узаконили свої романтичні стосунки і стали батьками хлопчика на ім'я Оскар. Це стало втіленням мрії артиста про домашній затишок.

Бакуменко, яка знає чоловіка багато років, прийняла в сім'ю й іншого сина Козловського. Хлопчика звуть Платон і зараз йому 9 років.

У своєму блозі в Instagram дружина Козловського показала раритетну обкладинку відомого журналу, яку прикрасив знімок знаменитості з однорічним малюком на руках і підписом: "Віталій Козловський показав сина". Фото було зроблено ще 2015 року.

Платон - не біологічний, а хрещений син співака. Зараз хлопчик зі своєю сім'єю мешкає в Іспанії та розвиває власний блог, у якому до початку повномасштабної війни нерідко з'являлися знімки зіркового хрещеного.

Бакуменко рада, що навіть відстань не заважає Платону підтримувати зв'язок із Віталієм. Хлопчик в якості привітання з народженням первістка передав малюкові Оскару свої малюнки динозаврів. Цей жест зворушив дружину співака.

Віталій Козловський з похресником Платоном / instagram.com/yuliabakumenko

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Віталій Козловський - останні новини:

Нагадаємо, на початку квітня Віталій Козловський зізнався, що став батьком, і вперше розповів на широкий загал про народження сина Оскара. Незадовго до появи хлопчика співак одружився з його мамою - своєю давньою коханою Юлією Бакуменко.

Також Козловський розповів, чому він, як україномовний артист, у минулому погоджувався виконувати пісні російською мовою за порадою музичних продюсерів.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом