Ідеальна глазур на паску без яєць: швидко застигає і не розтікається
Ідеальна глазур на паску без яєць: швидко застигає і не розтікається

Ідеальна глазур на паску без яєць: швидко застигає і не розтікається

Саме глазур найбільше впливає на зовнішній вигляд паски. Тому маса має бути ідеально білою  та в міру густою. До того ж, вона повинна швидко застигати і не тріскатись.

Ідея приготування ідеальної глазурі на паску без яєць опублікована на сторінці фудблогерки Наталії Жук (nataliia_zhuk_cooking) в Instagram. Будь-який декор чудово зафіксується.

Інгредієнти:

  • швидкорозчинний желатин – 5 г
  • вода – 2 ст.л. 
  • цукор –  150 г 
  • ванільний цукор – 1 ч.л.
  • вода – 60 мл.
  • дрібка лимонної кислоти або лимоном соку

Спосіб приготування:

1. Желатин залити холодною водою.

2. Перемішати та залишити, щоб желатин набух.

3. Потім 150 г цукру та чайну ложку ванільного цукру залити водою, додати трішки лимонного соку.

4. Поставити на вогонь та доводимо до кипіння.

5. Зняти з вогню, перелити в миску і трохи охолоджуємо до 60 градусів.

6. Викласти туди ж желатин.

7. Перемішуємо, а потім збиваємо блендером приблизно 4-5 хвилин.

8. Глазур готова. Змащуємо нею вже холодні пасочки та прикрашаємо. 

9. Застигає вона приблизно 2-4 години за кімнатної температури.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Заварна сирна паска
  • Шоколадна паска з цукатами
  • Заварна паска
Источник материала
Поделиться сюжетом