20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лунін прокоментував перемогу над "Манчестер Сіті" та вихід "Реала" до півфіналу Ліги чемпіонів
Лунін прокоментував перемогу над "Манчестер Сіті" та вихід "Реала" до півфіналу Ліги чемпіонів

Лунін прокоментував перемогу над "Манчестер Сіті" та вихід "Реала" до півфіналу Ліги чемпіонів

Український голкіпер "вершкових" став головним героєм поєдинку, відбивши два удари у серії пенальті.

Український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін поділився емоціями після перемоги у серії пенальті над "Манчестер Сіті" та виходу до півфіналу Ліги чемпіонів.

Основний і додатковий час поєдинку-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів на стадіоні "Етіхад" у Манчестері завершився з рахунком 1:1 (результат першої гри – 3:3), а в серії післяматчевих 11-метрових тріумфували підопічні Карло Анчелотті. Цьому сильно посприяв Лунін, який відбив два удари футболістів "городян" – Бернарду Сілви та Матео Ковачича.

"Найважчий досвід, який ви повинні пережити, – це такий матч Ліги чемпіонів на виїзді проти "Сіті". Ти знаєш, що тобі доведеться страждати. Я маю подякувати своїм одноклубникам за те, як старанно вони працювали переді мною. Бувають матчі, в яких ти не можеш володіти м'ячем та доводити, що ви – найкраща команда. Ти точно знаєш, що тобі доведеться страждати. Повинен сказати, що я не міг бігати п'ять хвилин, як мої партнери, не кажучи вже про 120 хвилин.

Я виснажений. Ми перемогли у серії пенальті. Знав, куди битиме Ковачич. Звичайно, ми тренували пенальті. Модріч допоміг мені порадами. Перед пенальті ми підготували те, що, на нашу думку, робитимуть гравці "Сіті", й ми знали, що знайдеться той, хто спробує пробити по центру. Ми вирішили ризикнути, і, на щастя, я обрав правильного хлопця – Бернарду Сілву. Пішов на такий ризик", – наводить слова Луніна офіційний сайт УЄФА.

У півфіналі "Реал" зустрінеться з мюнхенською "Баварією", яка в 1/4 фіналу пройшла лондонський "Арсенал" українця Олександра Зінченка (2:2, 1:0).

Іншу пару півфіналістів Ліги чемпіонів складуть ПСЖ і дортмундська "Боруссія".

Підписуйтеся на канали TSN.ua у Telegram та Viber, а також сторінки TSN.ua та ТСН Проспорт у Facebook.

"Баварія" обіграла "Арсенал" без Зінченка та вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

"Боруссія" Дортмунд у "перестрілці" вирвала в "Атлетіко" путівку до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

ПСЖ у більшості закамбечив проти "Барселони" та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

Источник материала
Поделиться сюжетом