Паста карбонара за спрощеним рецептом: швидко та неймовірно смачно
Паста карбонара за спрощеним рецептом: швидко та неймовірно смачно

Паста карбонара за спрощеним рецептом: швидко та неймовірно смачно

Більшість людей просто не тямлять себе в любові до пасти карбонара. Проте, мало кому приносить задоволення витрачати багато часу на її приготування. Тому, пропонуємо спрощений рецепт приготування, за яким страва вийде не менш смачною.

Спрощеним рецептом приготування пасти карбонара поділилась фудблогерка Таті Чуднова. В Instagram вона також розповіла про альтернативні продукти, якими можна замінити дороговартісні, що входять до оригінального рецепту.

Інгредієнти

  • Панчета – 100 гр
  • Жовток – 2 шт
  • Сир а-ля пармезан – 20 гр
  • Вершки 20-30% - 100 мл
  • Суміш перців
  • Спагеті – 150 гр

Спосіб приготування

1. У глибокій ємності змішуємо вершки, жовтки, натертий в крихту замінник пармезану та суміш перців. Добре перемішуємо.

2. Панчету нарізаємо на смужки та обсмажуємо на пательні.

3. Відварюємо спагеті до стану аль денте та додаємо до панчети. Перемішуємо.

4. Додаємо соус та ще раз перемішуємо.

5. Прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.

На OBOZ.UA є й інші рецепти приготування карбонари:

  • Карбонара для вечері
  • Полегшений варіант карбонари
  • Карбонара без вершків
Источник материала
Поделиться сюжетом