19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тіло Дмитра Капранова кремують
Тіло Дмитра Капранова кремують

Тіло Дмитра Капранова кремують

Тіло відомого українського письменника, публіциста і громадського діяча Дмитра Капранова, який помер 16 квітня, кремують. Урну з його прахом поховають на Байковому кладовищі в Києві.

Про це повідомив брат письменника Віталій Капранов під час церемонії прощання, яка проходила у Михайлівському золотоверхому соборі. Кореспонденти OBOZ.UA були присутні на заході.

Як відомо, Дмитро Капранов пішов у засвіти 16 квітня у віці 56 років. Хоча достаменно невідомо, що стало причиною смерті, редакція OBOZ.UA дізналася, що публіцист мав проблеми з серцем. Трагедія стала неочікуваністю для близьких письменника. 

Наразі у столиці триває прощання з Дмитром Капрановим. Хто прийшов вшанувати пам'ять про літератора та як пройшла церемонія – читайте у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як товариші та колеги громадського діяча поділилися особистими спогадами про нього. Казкар Сашко Лірник розповів, що діти Капранових нині перебувають на фронті, а Марія Матіос згадала, як випадково зустріла письменників на початку вторгнення РФ на одному з блокпостів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом