Окрім традиційної паски на свято можна приготувати й інші десерти. Наприклад, смачний шоколадний сирник. Щоб він вийшов в міру солодким, замість білого цукру додайте банан.
Ідея приготування солодкого сирника без борошна опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком dementorini в Instagram. Їсти потрібно після охолодження.
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 400 г
- яйця – 2 шт.
- какао – 30 г
- банани – 500-516 г
- цукрозамінник за смаком
- ванілін або ароматизатор за бажанням
Спосіб приготування:
1. Відтиснути зайву вологу з сиру.
2. Додати 300 г бананів, цукрозамінник та какао.
3. Збити блендером.
4. Додати яйця та збити знову.
5. Порізати кубиками ще 200 г бананів, перемішати їх з сумішшю.
6. Пергамент змочити.
7. Викласти в форму та вилити суміш.
8. Помістити в духовку, випікати 35 хвилин за температури 200 градусів в режимі верх-низ.
9. Присипати за бажанням кокосовою стружкою та ще помістити в духовку на 7 хвилин за температури 250 градусів.
10. Залишити до повного охолодження на ніч.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Ніжний львівський сирник з родзинками
- Сирники зі сметаною
- Ніжні сирники без борошна