YouControl презентував безкоштовний онлайн-курс «OSINT. Робота з реєстрами»
YouControl презентував безкоштовний онлайн-курс «OSINT. Робота з реєстрами»

YouControl презентував безкоштовний онлайн-курс «OSINT. Робота з реєстрами»

Курс розрахований на юристів, фахівців бізнес-розвідки та журналістів.

В YouControl Academy, створеній компанією YouControl, що підтримує однойменну аналітичну онлайн-систему для бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів, відкрили безкоштовний онлайн-курс з пошуку інформації з відкритих джерел «OSINT. Робота з реєстрами». Про це MediaSapiens повідомили у компанії YouControl.

«Курс стане корисним не тільки для юристів і спеціалістів з бізнес-розвідки, а й для журналістів-розслідувачів і представників медіа», — зазначили у YouControl.

До створення онлайн-курсу долучилися юристки Валентина Штельмах та Марина Токарська, журналіст, редактор Bihus.info та медіатренер Максим Опанасенко, аналітикині «Центру протидії корупції» Антоніна Волкотруб та Аліна Стрижак.

Курс покликаний освоїти навички пошуку і аналізу інформації про юридичні та фізичні особи, нерухоме майно та інші об’єкти за допомогою реєстрів та інших відкритих джерел.

У межах курсу розглянуто різні аспекти використання реєстрів як джерел відкритої інформації. Починаючи від ознайомлення з ними, до конкретних прикладів пошуку інформації у міжнародних та національних реєстрах.

Слухачі курсу дізнаються:

  • які саме відкриті реєстри та системи містять потрібні дані;
  • як шукати та аналізувати дані про фізичних, юридичних осіб і ФОПів, а також нерухоме майно та інші обʼєкти;
  • як користуватися іноземними реєстрами;
  • особливості пошуку інформації про акціонерні товариства рф.

Нагадаємо, торік санкційні списки Національне агентство з питань запобігання корупції додали в онлайн-сервіс YouControl.

Фото: представлення онлайн-курсу з пошуку інформації з відкритих джерел «OSINT. Робота з реєстрами» / YouControl

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
расследование
Источник материала
Поделиться сюжетом