Жодної гіркоти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого печінкового торта
Жодної гіркоти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого печінкового торта

Жодної гіркоти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого печінкового торта

Колишня зірка кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати смачний печінковий торт без гіркоти. Завдяки сметані млинці, складені в торт, будуть дуже м'якими і добре просочаться.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячої печінки
  • 500 г цибулі
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. пшеничного борошна
  • 1 ст. л. сметани
  • 10 г розпушувача
  • 0,5 ч. л. великого чорного перцю
  • 1 год. л. рік
  • 250 г майонезу
  • 3 малосольні огірки

Приготування:

Очистіть печінку від плівки та промийте її. Заздалегідь протушкуйте 500 г цибулі, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Подрібніть у м'ясорубці 1 кг печінки та заздалегідь протушковану цибулю.

З'єднайте отриману масу із 2 збитими яйцями, 1 ст. л. сметани, 2 ст. л. пшеничного борошна та 10 г розпушувача. Додати 1 ч. л. солі та 0,5 ч. л. крупним чорним перцем.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, випікайте млинці з отриманого тіста.

Натріть на тертці 3 малосольні огірки.

Намажте перший млинець майонезом і викладете натерті огірки, покладіть другий млинець, помажте майонезом і викладіть цибулю, що пасерує. Накрийте третім млинцем.

Повторіть процес, шарами змащуючи майонезом та прикрашаючи за бажанням зеленню та огірками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом