Блокуємо рекламу на Android: кілька простих кроків
Блокуємо рекламу на Android: кілька простих кроків

Блокуємо рекламу на Android: кілька простих кроків

Є кілька простих рішень, як прибрати рекламу на телефоні

Реклама на смартфоні — набридливе явище, якого хочеться позбутися. Вона заважає нам працювати та з'являється у непотрібний момент. Також зверніть увагу, що поява реклами на смартфоні швидше розряджає його.

На деяких сторінках у мережі реклама автоматично відтворюється у відео- чи аудіоформаті. Це сильно дратує та перешкоджає нашій роботі, пише iTech. До того ж іноді перехід за рекламою може мати негативні наслідки — на телефоні з'являться шкідливі віруси. Є кілька шляхів, як цього позбутися.

  1. Насамперед треба перейти у Chrome на вашому андроїді. Тоді натисніть "Налаштування", а саме — "Налаштування сайту". Далі обираємо опцію "Нав’язлива реклама" та вимикаємо її.
  2. Потрібно завантажити розширення або застосунок на телефон, який блокуватиме оголошення. Це значно спростить вам роботу.
  3. Скачайте блокувальник реклами як розширення для Chrome на Android. Прикладами може бути AdBlock і Adblock Plus. Таким чином, активувавши розширення в цьому браузері, ви зможете спокійно працювати та не хвилюватися через постійні оголошення.
Источник материала
Поделиться сюжетом