Швеція закриє небо і посилить заходи безпеки під час «Євробачення-2024»
Швеція закриє небо і посилить заходи безпеки під час «Євробачення-2024»

Швеція закриє небо і посилить заходи безпеки під час «Євробачення-2024»

За даними телерадіокомпанії SVT Nyheter, влада шведського міста Мальме побоюється можливих терористичних актів з боку ісламських терористів.

Влада шведського міста Мальме пообіцяла посилити заходи безпеки під час пісенного конкурсу «Євробачення-2024», оскільки побоюється можливих терористичних актів з боку ісламських терористів. Про це повідомила суспільна телерадіокомпанія SVT Nyheter.

Щоб захистити учасників Євробачення, поліція та військові озброяться технологією для збивання безпілотників у повітрі. Над місцем проведення заходу створять безпольотну зону під пильним наглядом правоохоронців.

Для посилення безпеки будуть запрошені поліцейські з Данії та Норвегії. Департамент поліції Мальме також розробив операцію під назвою Gunder, за допомогою якої правоохоронні органи підготувалися до різних типів нападів — від неконтрольованих демонстрацій до комплексних атак міжнародних терористичних організацій.

4 травня у прямому ефірі інтерактивного інтервʼю Reddit AMA відбудеться жеребкування представників країн «Великої п’ятірки». Кожен з 10 переможців першого півфіналу, в якому беруть участь і представниці України alyona alyona & Jerry Heil, візьмуть участь у жеребкуванні одразу після завершення шоу, 7 травня — подія транслюватиметься наживо на офіційному тікток-акаунті «Євробачення». Ще 10 учасників, які пройдуть до гранд-фіналу конкурсу за результатами другого півфіналу, так само оберуть один з трьох варіантів, що залишилися, 9 травня. 10 травня продюсери шоу сформують порядок виступів у фіналі Пісенного конкурсу, який буде оприлюднений на офіційному сайті та в соціальних мережах «Євробачення».

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

За результатами жеребкування, яке проходило в Мальме, представник від України виступатиме 7 травня під номером 5.

Фото: EBU

Читайте також
Організатори «Євробачення-2024» запровадили зміни у визначенні порядку виступів у фіналі
alyona alyona та Jerry Heil виступили в промоконцерті до «Євробачення-2024» в Амстердамі
«Суспільне Культура» транслюватиме фінал латвійського нацвідбору Supernova
4,4 млн переглядів зібрала пісня alyona alyona та Jerry Heil на офіційному ютуб-каналі «Євробачення»
За що люблять і ненавидять «Євробачення»: чому пісенний конкурс викликає стільки суперечок
«Євробачення-2024»: режисером-постановником виступу представника Азербайджану стане кліпмейкер Євгеній Тімохін
На радіо «Промінь» стартує другий сезон спецпроєкту «Побачення з Євробаченням»
Стало відомо, під яким номером на «Євробаченні-2024» виступатимуть alyona alyona & Jerry Heil
У «Дії» стартувало голосування за склад національного журі України на «Євробаченні-2024»
Суспільне і Фонд Сергія Притули передали обладнання на розмінування Харківщини
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Теги по теме
конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом