16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Весь світ відійшов на півкроку від прірви
Весь світ відійшов на півкроку від прірви

Весь світ відійшов на півкроку від прірви

Звісно, це лише одне голосування. Яке, до речі, ще має бути підтверджено у Сенаті.

Палата представників США нарешті ухвалила $61 млрд. для України. В залі така неймовірна ейфорія перемоги, ніби всі ці місяці у залі були російські десантники, які тримали членів Палати за руки і не давали їм голосувати.

Звісно, треба дякувати американським законодавцям за повернення до мудрості. Адже у Палаті представників йшлося не лише про Україну. Голосування стало апогеєм перевірки здорового глузду усього вільного світу. Якби стався провал, під сумнів була би поставлена вся система світової безпеки. І тоді нас неминуче би очікував глобальний переділ влади і впливів.

Звісно, це лише одне голосування. Яке, до речі, ще має бути підтверджено у Сенаті. Але приклад фейеричної еволюції Палати представників, особливо, її республіканського крила, дає надію, що вільний світ зуміє відповісти на виклики осі зла.

Нинішнє голосування - буде і дуже важливим сигналом для Європи. Чутки про втрату євроатлантичної єдності можуть виявитися перебільшеними. А весь світ відійшов на півкроку від прірви.

Хто такий Сергій Таран

Таран Сергій Вікторович (12 грудня 1969, Київ) — український політолог, син політика Віктора Тарана (Терена) та брат політолога Віктора Тарана, член політичної партії "Європейська Солідарність". Депутат Київської міської ради.
Закінчив з червоним дипломом Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом "журналістика" (1993 р.), а також з відзнакою — магістратуру Амстердамського університету за фахом "суспільні науки" (1998 р.).
З 1993 по 1996 рр. працював в українських виданнях "Молодь України", "Розбудова державі", аналітичному тижневику УНІАН.
Співзасновник Інституту масової інформації (1995 р.), — експертної організації, яка опікується захистом свободи слова в Україні, пише Вікіпедія.

Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом