Apple припиняє виробництво аксесуарів FineWoven
Apple припиняє виробництво аксесуарів FineWoven

Apple припиняє виробництво аксесуарів FineWoven

Apple припинила виробництво аксесуарів FineWoven, згідно з витоком Apple та колекціонером прототипів, відомим як «Kosutami». У дописі на X Косутамі пояснив, що Apple припинила виробництво аксесуарів FineWoven через їх низьку міцність. У майбутньому компанія може перейти на інший нешкіряний матеріал для своїх преміальних аксесуарів.

Kosutami розкрив точну інформацію про аксесуари FineWoven у минулому. Лайкер оприлюднив плани Apple представити нові ремінці Apple Watch, виготовлені з «тканого матеріалу», за місяць до їх дебюту, а також відповідні чохли для iPhone. Kosutami також показав найперші зображення аксесуарів FineWoven незадовго до події, на якій вони були офіційно оголошені. Джерело цієї останньої інформації щодо припинення виробництва те саме, що й ці попередні чутки FineWoven, які в кінцевому підсумку були точними, тому до цього слід ставитися серйозно, поки ми не дізнаємося більше.

Apple припинила продажі шкіряних аксесуарів у вересні минулого року, замінивши їх більш екологічно чистим матеріалом «FineWoven», який компанія описує як «розкішну та міцну мікросаржу», виготовлену з 68% переробленого поліестеру. Чохли FineWoven для iPhone коштують 59 доларів, гаманці MagSafe — $59, тримачі AirTag — $35, ремінці для Apple Watch — 99 доларів.

Аксесуари, виготовлені з цього матеріалу, були дуже погано сприйняті покупцями, посилаючись на низьку довговічність і невтішну якість. Аксесуари FineWoven у нових колірних варіантах помітно були відсутні у весняному оновленні Apple. Якщо Apple дійсно припинила виробництво аксесуарів FineWoven, може пройти деякий час, перш ніж існуючі складські запаси компанії почнуть помітно скорочуватися.

Источник материала
Поделиться сюжетом