Один дешевий засіб, і вікна блищатимуть чистотою
Один дешевий засіб, і вікна блищатимуть чистотою

Один дешевий засіб, і вікна блищатимуть чистотою

Не потрібно купувати засоби для миття вікон

Чищення вікон — це та справа, яку ми можемо довго відкладати, адже це не зовсім зручно. Найчастіше знаходимо відмазку — погана погода, тому й немає сенсу їх мити. Хороша новина у тому, що не треба йти до магазину. Можна відмити вікна крохмалем, але це не єдина ідея.

Дієвим методом буде миття вікон лимонною кислотою, пише "Телеграф". Це бюджетний засіб, який можна знайти вдома у кожного. Після використання цієї кислоти, вікна стають бездоганно чистими та прозорими.

Треба просто взяти 1 столову ложку лимонної кислоти та розвести її у 1 склянці води. Переливаємо розчин у пульверизатор і розпилюємо по вікнах. Можна залишити на кілька хвилин. Тоді починаємо витирати сухою ганчіркою, оптимально — з мікрофібри. Після цього на поверхнях не будуть залишатися дрібні ворсинки.

Якщо немає вдома лимонної кислоти — це не біда. Замість неї можна взяти лимонний сік. Просто розведіть 50 мілілітрів у 200 мілілітрах води. Спосіб застосування такий самий — розпилюємо на поверхні та протираємо. Вуаля, вікна будуть виблискувати.

Ефективним буде помити вікна й оцтом. Візьміть 50 мілілітрів рідини і розведіть її у пів літрі води. Внесіть туди ще 1 ложку засобу для миття посуду. Наносимо розчин на вікна, потім змиваємо водою та витираємо насухо.

Источник материала
Поделиться сюжетом