Найсмачніший печінковий торт, який сподобається навіть дітям: як приготувати
Найсмачніший печінковий торт, який сподобається навіть дітям: як приготувати

Найсмачніший печінковий торт, який сподобається навіть дітям: як приготувати

Щоб печінка була дійсно смачною – її потрібно правильно приготувати. Якщо продукт просто посмажити шматочками на сковорідці – він буде достатньо гіркуватим, а також жорстким. Тому найкраще рішення – зробити торт з печінкових млинців.

Ідея приготування смачного печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком zefirka_recipes в Instagram. Для начинки можна обрати гриби, а також плавлений сир.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 400 г
  • молоко – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 3 ст.л.
  • сіль – щіпка
  • олія  – 1 ст.л.

Інгредієнти для начинки:

  • печериці – 200 г
  • морква –1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • плавлений сирок – 2 шт.
  • майонез – 200 г.
  • сіль, перець
  • вершкове масло

Спосіб приготування:

1. В мисці зʼєднати печінку, молоко, яйця, борошно, сіль.

2. Збити занурювальним блендером до однорідності.

3. Додати ложку олії і ще раз перемішати.

4. Смажити млинці на сухій сковорідці з обох боків до румʼяності.

5. Тим часом обсмажити на вершковому маслі гриби, додати дрібно нарізану цибулю та натерту моркву, посолити, поперчити.

6. Готувати до мʼякості.

7. Перекласти в тарілку, змішати з натертим плавленим сиром.

8. Заправити майонезом.

9. Кожен млинець змастити начинкою і накрити наступним.

10. Останній млинець змащуємо лише майонезом і прикрашаємо за смаком: натертим твердим сиром, зеленою цибулею.

11. Поставити в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шашлик із печінки
  • Салат із печінки
  • Салат з печінки тріски з яйцем і цибулею
Источник материала
Поделиться сюжетом