Три цікаві способи, як можна використовувати старий смартфон
Три цікаві способи, як можна використовувати старий смартфон

Три цікаві способи, як можна використовувати старий смартфон

Не потрібно викидати застарілий гаджет, йому можна подарувати нове життя

Найчастіше, коли ви купуєте новий телефон, старий гаджет вирушає у довгу темну скриньку. Однак, якщо він у робочому стані, але просто застарів, йому можна подарувати нове життя. "Телеграф" вже розповідав, як легко зробити скріншот на телефоні, а сьогодні ділиться, що можна зробити зі старим смартфоном у побуті.

Як виявилося, застарілому гаджету можна знайти застосування, якщо він залишився у робочому стані, пише apostrophe.ua. Тож не поспішайте викидати його або ховати в тумбочку.

Як можна використовувати старий смартфон?

Як пульт дистанційного керування

Перетворити смартфон на пульт дистанційного керування можна за допомогою спеціальних додатків, які потрібно встановити. Так ви зможете перемикати канали на телевізорі або керувати іншими девайсами вдома за допомогою старого смартфона.

Використання в машині

Якщо телефон працює, його можна використовувати у машині. Наприклад, як навігатор або як відеореєстратор. Тоді вам не доведеться купувати додаткові гаджети із таким функціоналом. Щоправда, доведеться стежити, щоб старий смартфон завжди був заряджений, коли вирушаєте у дорогу.

Аудіо- або відеоплеєр

Старий гаджет також можна перетворитися на аудіо- або відеоплеєр вдома. Це дозволить заощаджувати ресурс нового телефону. Дивитись фільми чи слухати музику вдома можна і зі старого смартфона.

Источник материала
Поделиться сюжетом