Як правильно доглядати за скляною плитою: поради, що збережуть її як нову
Як правильно доглядати за скляною плитою: поради, що збережуть її як нову

Як правильно доглядати за скляною плитою: поради, що збережуть її як нову

Скляні кухонні плити стають дедалі популярнішими, але важливо знати, як правильно за ними доглядати, щоб не зіпсувати їх і продовжити термін служби. Експерти радять не використовувати багато води та шкідливі миючі засоби для їх чистки.

Джон Каттс з журналу Mirror пояснив, що для очищення таких плит не слід використовувати абразивні губки та сильні хімічні засоби, оскільки вони можуть пошкодити поверхню. Замість цього варто використовувати м'яку тканину з мікрофібри та м'які кругові рухи.

Електроплита. Фото Freepik

Каттс також рекомендує використовувати білий оцет замість хімічних засобів, оскільки оцет ефективно видаляє бруд і жир, не завдаючи шкоди склу.

Важливо також правильно витирати поверхню, щоб уникнути подряпин і слідів. Не рекомендується використовувати ніж для зіскрібання бруду чи надмірну кількість води.

Догляд за газовою плитою. Фото: скрін youtube

Для чищення плити Каттс радить використовувати суху тканину з мікроволокна, щоб спочатку видалити пил і крихти, а потім належним чином очистити скляну поверхню.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Вам буде цікаво дізнатися грошей немає, але їздити хочеться: автоблогер знайшов люксову "Славуту" у максимальній комплектації

Источник материала
Поделиться сюжетом