19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кремль ховає Путіна не просто так: боєць ЗСУ припустив задум
Кремль ховає Путіна не просто так: боєць ЗСУ припустив задум

Кремль ховає Путіна не просто так: боєць ЗСУ припустив задум

Таку думку 24 Каналу висловив боєць ЗСУ, політолог Тарас Березовець, зауваживши, що після теракту у "Крокус Сіті Хол" Путін наляканий. До того ж і здоров'я в очільника Кремля вже ненайкраще.

Ховається до інавгурації

Вже 7 травня має відбутись офіційна інавгурація Путіна, 9 травня в Росії святкують їхнє ідеологічне свято "дєнь побєди". За словами Березовця, після терактів Кремль дуже побоюється будь-яких публічних виходів Путіна. ФСБ "проспала" "Крокус Сіті Хол", коли навіть американські спецслужби напередодні вказали точне місце теракту.

Кремль небезпідставно побоюється та ховає Путіна до його інавгурації,
– зауважив боєць ЗСУ.

Також він додав, що той Путін, який брав участь у польотах на російських винищувачах міг бути одним із його численних дублерів.

Фізичний стан диктатора

За словами Березовця, російський диктатор має проблеми зі здоров’ям через свій вік. Є ймовірність, що його могли зараз покласти у лікарню, щоб "підлатати".

Він хоче з'явитись 7 травня сам, без дублерів, адже це день його "тріумфу". З'явитись красивим, жвавим перед росіянами, щоб вселити в них віру в його сили,
– зазначив боєць ЗСУ.

Російський диктатор: останні новини

  • Глава ГУР Кирило Буданов заявив, що в Росії варіанти заміни владирозглядають вже понад рік. Він підтвердив, що військово-політичні еліти Росії вже проговорюють кандидатури його наступника. Однак імена називати він відмовився.
  • Російські пропагандисти повідомили, що ввечері 21 квітня кортеж Путіна прибув до Кремля. Вони додали, що "попри дощ і калюжі".
  • Офіційні особи в США заявили, що Путін не шукає способи припинення бойових дій. Вони наголосили, що Путін, скоріш за все, піде на ескалацію.
Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом