Кулеба припинив консульські дії для чоловіків за кордоном: де зараз його діти
Кулеба припинив консульські дії для чоловіків за кордоном: де зараз його діти

Кулеба припинив консульські дії для чоловіків за кордоном: де зараз його діти

Синові вже виповнилось 18 років

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, якийоприлюднив заяву про те, що військовозобовʼязаним українцям наразі призупинено надання консульських послуг, сам має сина від першого шлюбу, якому цьогоріч 9 квітня виповнилось вже 18 років. У соцмережах перша дружина Кулеби радіє тому, який її син мужній та як він вже вчиться захищати Україну.

Також у глави МЗС від першого шлюбу є дочка Любов, сестра Єгора. "Телеграф" зібрав інформацію, яка відома про дітей міністра закордонних справ.

Після початку повномасштабного вторгнення, як сказав Дмитро Кулеба, він відправив свою сімʼю у безпечне місце — за кордон.

Єгор та Любов

"І годині, мабуть, о третій ранку в ніч із 24-го на 25-те я дістався кордону. І в цей самий момент приїхали мої діти, мої батьки та мої собаки. Я всіх обійняв, поцілував, почухав за вушком. І я в’їхав в Україну, а вони виїхали з України", — сказав глава МЗС.

Проте згодом вони повернулись про, що свідчать фотографії у соцмережах Євгенії Кулеби, яка повернулась до роботи у Київраді.

Водночас відомо, що у квітні 2022 року шлюб Дмитра та Євгеній Кулеби розпався. І, як стало відомо пізніше, він мав роман з засновницею видавництва "Книголав" Світланою Павелецькою, яка також має сина від першого шлюбу та не планує дітей надалі.

Проте у соціальних мережах український міністр активно ділиться фотографіями з дітьми та радії їхнім успіхам.

View this post on Instagram

A post shared by Dmytro Kuleba (@dmytro_kuleba)

Теги по теме
Дети МИД Украины Дмитрий Кулеба
Источник материала
Поделиться сюжетом