Можна отруїтися: у якому посуді категорично не можна маринувати шашлик
Можна отруїтися: у якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

Можна отруїтися: у якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику – маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете.

Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами, в якому посуді категорично не можна готувати шашлик.

Кулінари радять не використовувати алюмінієвий посуд для маринування м'яса, інакше продукт окислюватиметься, а наслідки можуть бути досить негативними – аж до отруєння.

Шашлик найкраще маринувати у глиняному, скляному, дерев'яному чи емальовану посуді.

Маринувати м'ясо можна і за кімнатної температури. Але якщо воно має пробути в маринаді більше двох годин, краще прибрати його в холодильник!

Також на OBOZ.UA повідомлялося, як смажити шашлик, щоб він вийшов соковитим, м'яким та смачним.

Источник материала
Поделиться сюжетом